Primavera hivernal a la Garriga

0
171

Després d’un cap de setmana amb una mica de tot, meteorològicament parlant, tornem a la rutina amb un temps molt tranquil en conjunt. Les temperatures s’han recuperat altre cop després de la baixada del cap de setmana i el cel clar i l’ambient suau tornaran a imperar aquesta setmana a la Garriga i comarca.

Així, esperem uns dies de bonança a ple gener. Tot i el domini ampli del sol, però, podran aparèixer alguns intervals de núvols baixos en alguns moments dels propers dies, fruit de la humitat, si bé no s’esperen precipitacions a curt termini, ni tampoc cap canvi de temps important. 

De moment, doncs, el fred intens no vol arribar a casa nostra. Seguirem l’evolució de tot plegat i n’informarem properament.

Bona setmana, salut i méteo!

@GarrigaMeteo

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.