L’exposició “En Dani, secret” serà una realitat a partir del dia 7

0
cartell mail

Després d’aconseguir els diners que la filla del desaparegut Daniel Soler es va proposar per tirar endavant el projecte a través de la plataforma de microfinançament Verkami, finalment s’inaugurarà l’exposició dedicada a la mirada fotogràfica de més de quaranta anys de vida garriguenca del seu pare. Serà el proper dimarts dia 7 de gener (un dia després del previst) i fins el 26 del mateix mes, a la Sala Municipal d’Art i Exposicions Andreu Dameson i Aspa (plaça de Can Dachs).

D’aquesta manera, i gràcies a les aportacions de 83 mecenes, Meritxell Soler podrà fer realitat l’homenatge a una figura tan destacada de la fotografia del nostre poble, primer amb una exposició, però també amb la recerca de documentació, ordenació de l’arxiu i digitalització de la seva obra, a més d’un llibre-catàleg que encara s’ha d’editar.

L’horari de la sala d’exposicions és el següent: De dijous a dissabte, de 17 a 20 h; diumenges i festius, d’11 a 14 h.

Article anteriorEls Reis arribaran amb vent i fred, i marxaran amb sol i suavitat
Article següentPrimavera hivernal a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.