No en serem còmplices

0
PSC logotip

El PSC de la Garriga vam votar contràriament als pressupostos 2014 que va presentar l’equip de govern del poble, no pas perquè ens agradi fer una oposició enfrontada al govern municipal, sinó perquè sembla que és aquest equip de govern a qui agrada aixecar murs amb la oposició.

Des de fa dos mesos, amb el plenari d’ordenances, ja vam escenificar la nostra voluntat d’aixecar ponts de diàleg, així com d’altres partits polítics que també ho van manifestar així, però en comptes d’intentar treballar davant del desafiament positiu que els ha ofert l’oposició, CiU i Acord han decidit seguir amb el seu camí en solitari presentant uns pressupostos tancats.

I quan diem presentant, ho diem amb totes les conseqüències, ja que en cap cas van deixar partides obertes al debat. Van presentar uns pressupostos tancats i quadrats al mil·límetre, en una reunió on no tots els que hi havien de ser hi eren, alguns per compromisos supramunicipals, demostrant quines són les seves prioritats.

No serem còmplices d’uns pressupostos que marquen diferències entre treballadors municipals, trencant amb la seva primera filosofia d’eliminar els complements laborals. Ara se’ls veu el llautó eliminant els complements de responsabilitat a alguns treballadors per a concentrar-los en només alguns d’ells.

No serem còmplices d’uns pressupostos que marquen diferències entre entitats i associacions, augmentant en un 40% en una sola àrea i, en canvi, congelant l’augment de forma insignificant en d’altres i essent aquests minsos i totalment arbitraris.

No serem còmplices d’uns pressupostos que no aposten d’una forma clara per l’ajut a la creació de llocs de treball, tombant cadascuna de les propostes que es van fer des del nostre grup municipal per impulsar la petita economia garriguenca, sens dubte la més castigada a nivell local i que representa ¾ parts dels garriguencs i garriguenques.

No serem còmplices d’un pressupost on manquen clares apostes pel futur immediat de la Garriga, paralitzant possibles inversions que són necessàries com una segona fase a la Torre del Fanal, l’inici d’una primera fase a Can Luna o l’inici de la realització del projecte de la prefectura policial, tots ells projectes viables sense necessitat d’endeutament del pressupost municipal.

No serem còmplices d’un pressupost que dibuixa la manca de projecte i de lideratge del Govern Municipal, on es limita cada regidor a salvar la seva parcel·la en comptes de lluitar per un projecte comú.

Des del PSC no volem ser còmplices de la manca de diàleg i cerca de consens; aquests trets es demostren en la manca de sintonia amb la ciutadania, fet que es reflexa en la poca participació a la sessió informativa (que no participativa), d’exposició pública dels pressupostos municipals. Si no es creuen a la ciutadania, la ciutadania no pot creure que pot participar. I de tot això, nosaltres no en serem còmplices.

Article anteriorLa NO independència… és dependència (15)
Article següentEls Reis arribaran amb vent i fred, i marxaran amb sol i suavitat
Agrupació dels Socialistes de la Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.