Presentació de la campanya 200×0, demà dissabte

0
BccFbDhCAAAWb6k

El proper dissabte 28 de desembre, a les set de la tarda i a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música de la Garriga, se celebrarà un acte que, amb el títol “Multat per rojoseparatista”, vol donar suport al Bartu, un garriguenc que, segons indiquen els organitzadors, “fou multat sense haver-lo identificat i acusat d’uns fets que mai van passar” quan el president de Ciutadans, Albert Rivera, va pronunciar una conferència mesos enrere a la Garriga.

Per denunciar aquests esdeveniments i per ajudar a pagar la multa de forma col·lectiva, s’ha endegat la campanya 200×0 que es presentarà en el marc de l’acte explicat, un acte que comptarà amb la presència de Bartomeu Mas, militant de la CUP de la Garriga, d’Eva Pous, advocada d’Alerta Solidària i de Jordi Borràs, fotoperiodista.

Aquest és un acte que compta amb el suport de 200×0, CUP de la Garriga, ORCA i La Bordalla.

Article anteriorUna mica de tot: Nit de Nadal amb pluja, Nadal variable i Sant Esteve assolellat
Article següentLa NO independència… és dependència (13)
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.