Una mica de tot: Nit de Nadal amb pluja, Nadal variable i Sant Esteve assolellat

0
Marti Oliveras_01

Després del canvi de temps del passat dijous, en el que vam recollir un total de 10 mm de precipitació a la Garriga, el temps ha tornat a estabilitzar-se durant el cap de setmana. 

L’estació freda de l’any va arribar aquest passat dissabte quan passaven onze minuts de les sis de la tarda. Tot i l’arribada de l’hivern astronòmic, les temperatures no han sigut especialment fredes durant aquest diumenge, a la Garriga. El domini del sol ha permès que, després d’un matí fred, el mercuri s’hagi pogut recuperar força.

Aquesta última setmana de desembre, començarà amb un temps molt tranquil a tot Catalunya. El sol i les boires, amb el permís d’alguns núvols prims passatgers, dominaran el panorama meteorològic del dilluns.

Dimarts però, l’arribada d’un front amb vents de procedència atlàntica, implicaran un augment generalitzat de la nuvolositat, especialment a partir de migdia, quan fins i tot podrien començar a caure algunes precipitacions a la meitat oest del país. De cara al vespre, i durant la nit del dimarts al dimecres, les pluges es farien generals, amb una cota de neu que es situaria força alta, a l’entorn dels 1600 metres, degut a que els vents que acompanyen el front no són especialment freds. 

Així doncs, la Nit de Nadal, apunta a ser passada per aigua a bona part del territori català. Fred, però, no n’esperem.

De cara a la resta de la setmana, i fent referència a les jornades de Nadal i Sant Esteve, sembla que el temps tendiria a millorar força, amb la retirada de la pertorbació que ens hauria afectat durant el dimarts i primeres hores del dimecres.

Les temperatures baixarien força després del front, durant els dies de Nadal i Sant Esteve, amb un ambient clarament més fred, durant la resta de la setmana. Tot i el fred, en principi, ja no plouria més.

Resumint: Es presenta una setmana molt variable pel que fa al temps a la Garriga, amb una mica de tot. Les temperatures seguiran relativament suaus fins dimecres, i fredes a partir d’aleshores. De pluges n’esperem, sobretot, durant la nit de Nadal. Les jornades de Nadal i Sant Esteve, segurament, les salvarem i podrem desar el paraigües a casa.

Seguirem a l’aguait de tot plegat i informarem de qualsevol novetat, si així es presenta. 

Bona setmana, Bon Nadal, salut i méteo!

@GarrigaMeteo

21-11-12

Article anteriorExpliquem el vot negatiu de SI la Garriga als pressupostos 2014
Article següentPresentació de la campanya 200×0, demà dissabte
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.