La Garriga recorda Manuel Vázquez Montalbán

0
thumb montalban

Organitzat per La Garriga Societat Civil, demà divendres 13 de desembre el Teatre El Patronat de la Garriga acollirà un acte en record a l’escriptor Manuel Vázquez Montalbán i al seu vincle amb el poble titulat “Querido Manuel” (primera frase del llibre ‘Recuerdos sin retorno’ (Ed. Atalaya) que Daniel Vázquez Sallés acaba de publicar amb les cartes dirigides al seu pare, mort l’octubre de fa 10 anys).

Aquest serà un acte gratuït, obert a tothom, que comptarà amb la presència de la família Vázquez Sallés, la benvinguda del qual anirà a càrrec del propi Daniel Vázquez Sallés, que explicarà la relació entre l’escriptor i la Garriga, on va passar llargues temporades amb la seva dona, Anna Sallés, la família de la qual era garriguenca. Ella també serà a l’acte d’homenatge. L’actor Sergi López llegirà parts de ‘Recuerdos sin retorno’.

Durant la vetllada l’actor i rapsode  garriguenc Albert Vilar recitarà poemes de Manuel Vázquez Montalbán, hi haurà cançons de Jacques Brel, Georges Brassens i Léo Ferré cantades per Miguel Comamala, Cinta Voisin i Joana Voisin. A més, es projectaran imatges de l’arxiu familiar i cedides, entre d’altres, pel Palau Robert.

L’acte estarà presentat per l’actriu Glòria Font i compta amb Quique Alcántara (ambdós de la companyia Artristras) a la idea escènica.

A continuació, i seguint la tradició gastronòmica que tant va caracteritzar l’escriptor, hi haurà un tast de botifarra de la Garriga acompanyat de cava.

Article anteriorLa NO independència… és dependència (10)
Article següentÉs l’hora de les matemàtiques
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.