Les JERC La Garriga ens enfortim de cara al 2014

0
JERC des_2013

Des de la secció local de les JERC La Garriga hem decidit renovar-nos per encarar amb més força un any que s’espera històric. Per això diumenge passat vam celebrar una assemblea per reestructurar la secció local. Primer de tot volem mostrar les nostres ganes d’estar actius i de dir tot el que pensem en el moment històric i crucial que viu el país i és per això que hem decidit fer ús de la regeneració política per renovar els càrrecs.

Així, Marc Espigares ha estat escollit nou portaveu de la Secció Local i secretari de Lluita Estudiantil, mentre que en Bernat Ramon s’encarregarà de la secretaria d’Organització; en Martí Guallar ocuparà la secretaria de Comunicació i 2.0. i en Jordi Filbà continuarà portant la secretaria de Finances; per la seva banda, en Pau Grau portarà la secretaria d’Acció, en Nell Parés, nova incorporació a l’executiva, la secretaria de Medi Ambient i l’Alba Villalmanzo, portaveu fins ara, serà l’encarregada de la defensa dels drets socials des de la secretaria d’Igualtat; per últim, Hossam Ben Hamman portarà la secretaria de Política Municipal, des de la qual volem començar  a treballar al llarg d’aquest 2014 per afegir el nostre granet de sorra en la millora del nostre poble.

Ens marquem l’objectiu que la nostra secció local continuï activa i col·labori a construir un poble viu, combatiu i participatiu, perquè s’apropen temps moguts i ha arribat l’hora de lluitar amb convicció pel que volem. Perquè volem combatre el tòpic que als joves no ens interessa res, que no ens preocupem pel que passa al nostre voltant i que som una generació perduda. Creiem que això no és cert i per aquest demostrarem que és tot el contrari. Demostrarem que el jovent tenim ganes d’implicar-nos en el procés d’alliberament nacional i social dels Països Catalans, com també en les accions d’àmbit més municipal.

Així doncs, volem deixar constància que el nostre no és un projecte tancat, en absolut, i que resta obert a tot el jovent del poble que vulgui sumar-se a la lluita amb les JERC. Només és necessari que es posin en contacte amb algun dels militants de la secció local o utilitzant les diferents vies de comunicació de les quals disposem, com per exemple el Facebook, Twitter o correu electrònic (lagarriga@jerc.cat).

JERC La Garriga

Article anteriorLa NO independència … és dependència (9)
Article següentBona actuació de l’equip infantil d’atletisme FC Barcelona al Cross Granollers

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.