Els pressupostos per 2014 ja són públics

0
137

El dilluns dia 9 de desembre, a dos quarts de nou del vespre, va tenir lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament de la Garriga l’exposició pública dels pressupostos pel curs 2014 amb la presència dels grups de l’equip de govern i de l’oposició, així com amb públic assistent a l’acte, que va poder comentar-los i interpel·lar els ponents.

Aquests pressupostos, tenen una partida de 400 mil euros destinats a emergències i projectes proposats pels ciutadans, que poden contactar amb el Consistori a través d’aquest formulari (en una primera fase, fins el 18 de desembre; i en una segona, durant tot 2014).

Podeu consultar els pressupostos detallats seguint aquest enllaç.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.