Bona actuació de l’equip infantil d’atletisme FC Barcelona al Cross Granollers

0
Cross 01

El passat 8 de desembre la Garriga va tenir una bona representació dels infantils masculí de FC Barcelona en el Cross de Granollers. L’equip que entrena Ramon Barjuan va aconseguir la classificació del primer lloc per equips en Infantils per davant del CA Granollers, tot i no comptar aquest dia amb Alex Salgado, que se situa sempre per davant dels altres components de l’equip.

Així, Ignasi Blasi va quedar 7è, Anas Kajtih 12è, Pau Lancis 38è  i Bruno Freixa 13è. En Infantils Femení cal destacar la classificació d’Inas Kajthi, que va ocupar el primer lloc de la seva categoria.

El passat 24 novembre, a més, es va disputar la 90a Join Boin i els nostres infantils també varen tenir una destacada actuació malgrat ser el primer any de la nova categoria: Alex Salgado va ser 4t, Ignasi Blasi 11è i Inas Kajthi va aconseguir una destacadíssima 2a posició, en una prova que va ser molt competitiva.

Frederic Moreno

Article anteriorLes JERC La Garriga ens enfortim de cara al 2014
Article següentEls pressupostos per 2014 ja són públics
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.