Volem el Centre Cívic a Can Luna

0
thumb SI logo LG 02

Ho repetirem tants cops com faci falta. Ho direm si cal més alt. Ens mobilitzarem. Ens manifestarem. Sempre serem igual de clars: volem el Centre Cívic a Can Luna.

No és una aposta negociable. No permetrem que hi hagi res ni ningú que li doni a Can Luna qualsevol altra utilitat. Can Luna és i ha de ser l’espai on les persones de totes les edats, on totes les entitats, associacions, etc., puguin treballar, trobar-se, relacionar-se i muntar llurs activitats.

Quan diem que no permetrem que es destini Can Luna a qualsevol altre ús, estem dient que ens mobilitzarem, que mourem la ciutadania, les entitats, que farem el que calgui perquè no s’enganyi a la gent de la Garriga, que fa més de 20 anys que espera un espai com aquest.

Es diu (ja no ens creiem res) que el proper mes de gener Can Luna passa a l’Ajuntament. Per tant, des d’aquí estarem molt atents a cada passa, a cada votació, a cada decisió, a cada aspecte, per petit que sigui, que pugui sortir del guió que els ciutadans i ciutadanes demanen que sigui. Si algú s’atreveix o té la intenció de donar qualsevol altre ús a aquest espai, Solidaritat per la Independència la Garriga ho farà saber al poble perquè entre tots puguem canviar les males decisions. 

És més, sabem perfectament què ha de tenir el nou espai. Una sala gran on es puguin muntar concerts i activitats de mitjà/gran format. Molts despatxos perquè les associacions i entitats puguin reunir-se. Un espai mitjà per fer tallers. Bucs d’assaig per grups amateurs. Sala d’estudi i un magatzem degudament endreçat i dividit.

Certament això no es pot fer de cop sinó per fases, s’ha d’anar construint any a any, dia a dia, fins que al cap d’un temps aconseguim l’espai que tots i totes desitgem.

El tema de Can Luna comença i nosaltres ajudarem al Govern a tirar endavant un Centre Cívic.

Només, un Centre Cívic.

Article anteriorNo volem topar amb la mateixa pedra
Article següentS’endega, de nou, la campanya “Cap nena i cap nen sense una joguina”
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.