La NO independència… és dependència (8)

0
Per la_Dignitat_Logo

Aguirre: “Amb la independència, molts catalans se senten orfes”. I SENSE la independència, molt més catalans se senten explotats econòmicament, colonitzats, envaïts en la seva identitat, cultura, llengua, valors… Quins bons motius hi ha per voler ser progressivament “dependents” d’Espanya?

Aznar: “D’aquesta situació, el més important és que la nació espanyola i l’Estat en surtin enfortits”. Per si algú té dubtes: l’important és que la nació espanyola surti enfortida. Això només és possible a costa de la victòria sobre els catalans i la disminució progressiva de la idea “Catalunya”. Hi hauria un altre enfocament: L’important és que l’Estat espanyol surti enfortit amb una Catalunya “voluntàriament” inclosa en ell, satisfeta, còmoda. Però això ni ho pensen! I els votants dels partits espanyols? Què en pensen?

Rubalcaba a Barcelona (PS©OE): “La independència és un camí tortuós i mesquí”. Suggereix que la dependència d’Espanya és una autopista cap al benestar i llibertat dels catalans? Hi ha “aquí” algú que vegi que aquesta és l’evolució? Què diuen els fets des de fa 300 anys? I des de la transició? A qui beneficia realment la política del PS©OE amb Catalunya? Als espanyols o als ciutadans catalans? Sembla que queda clar.

El secretari general del PSOE fa una crida als catalans a defensar “amb passió” la Constitució espanyola. Quins motius objectius tenen els catalans per a defensar i, a més, “amb passió”, la Constitució espanyola? En què contribueix aquesta al desenvolupament de la seva identitat i benestar? Defensar qui maltracta és considerar que la majoria de catalans són masoquistes?

El PP lamenta les “tensions artificials” que genera l’independentisme. Tot el que el PP ha fet en contra de la democràcia, de Catalunya i contra els seus habitants, no ha generat tensions? Moltes i reals! Per no generar tensions ha de renunciar la societat catalana a la seva identitat i recursos? És això el que volen els qui voten continuïtat a Espanya? Dependència!?

Ofendre Espanya o qualsevol autonomia es multarà amb 30.000 euros. Quan multarà l’Estat espanyol a les emissores, premsa, polítics que ofenen Catalunya i als catalans amb les seves editorials, comentaris, tertúlies, articles…? Mai! Ja ho veurem…

PER LA DIGNITAT – GRUP D’OPINIÓ / Bloc i Facebook

Article anteriorS’endega, de nou, la campanya “Cap nena i cap nen sense una joguina”
Article següentXerrada de Lluís Cabrera a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.