La NO independència… és dependència (7)

0
thumb Per la Dignitat Logo

España es unánime, nada de concesiones, ninguna debilidad, ninguna abdicación… No quiero conciliación alguna, nada de medias tintas, ninguna transacción con los rebeldes. El honor de España no puede admitir un solo instante la palabra renuncia, ninguna fanfarronada ni temeridad, calma i firmeza en el interior i al exterior ninguna concesión, ningún paso atrás, ninguna debilidad ante nadie. La razón y el derecho están de nuestra parte y tenemos la voluntad indestructible de hacerlas triunfar.  

Qui diu això? Rajoy, Rubalcaba, Rosa Díez, Rivera…? No! Cánovas del Castillo, president del govern espanyol en 1896: Cuba mai serà independent.

Doncs… va ser independent! No us sona a molt actual aquest discurs comparat amb el que avui ofereixen els polítics espanyols? Han après una mica de la història o segueixen amb la seva ceguesa i esperit colonitzador? La raó i el dret estan amb ells. Sí. És el que diuen les dictadures. Volen viure els ciutadans de Catalunya sota aquest model?

Rajoy: “La posició de 13TV i Intereconomía és la de la majoria d’espanyols”

13 TV i Intereconomía ataquen i ofenen diàriament a Catalunya i als catalans que volen defensar la seva identitat i recursos. Els seus insults inclouen qualificatius com “feixistes”, etc. Rajoy diu que aquestes emissores diuen el que creuen la majoria d’espanyols. Després la majoria de ciutadans ataquen i ofenen diàriament a Catalunya i als seus habitants amb dignitat, identitat pròpia. Algun motiu per continuar sent maltractats? No justifica això una consulta i un desig d’independència?

El PSC estudia assistir a la manifestació espanyolista del   6-D

6/12. Dia de la Constitució espanyola. Ho és també catalana? Quina constitució? La que es va votar amb esperança en la transició o de la que s’ha apropiat el govern espanyol que anul·la el vot democràtic del poble català i li rebaixa els seus drets i recursos? A la vista de com la interpreta i aplica l’estat espanyol, hi ha motius perquè els ciutadans catalans considerin a aquesta Constitució “la seva” Constitució? L’estat espanyol vol “adaptar i sotmetre” als ciutadans catalans a “la seva” Constitució, no adaptar aquesta a la voluntat majoritària a Catalunya. Què faria un país democràtic i seriós davant una situació així?

Feijóo: “Els catalans són la meva família i si els va bé, ens va bé a tots”

Més clar, aigua! Si als catalans els va bé, a “la família espanyola” li va bé. Qui viu de qui? Qui  per a qui? Estan d’acord els contribuents catalans?

El president de la Xunta afirma que “sobre els tems de família opinem tots”.

O sigui: Com a la màfia. Família? Com reacciona una “bona” família quan un membre, si és que ho és, vol anar-se’n? Analitza les causes, ofereix motius per continuar junts. Ha assumit el PP la molta culpa que té en aquest procés? Qui va recollir signatures, va fomentar l’anticatalanisme? Qui va manipular el Tribunal Constitucional? Algú ha escoltat o llegit alguna paraula d’afecte veritable, alguna contraoferta? No hi ha res! Pura imposició dictatorial!

PER LA DIGNITAT – GRUP D’OPINIÓ / Bloc i Facebook

Article anteriorL’International Golden Cup es juga aquest cap de setmana a la Garriga
Article següentExposició pública dels pressupostos municipals del 2014
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.