Exposició pública dels pressupostos municipals del 2014

0
133

El proper dilluns 9 de desembre l’equip de govern de l’Ajuntament de la Garriga té previst presentar públicament els pressupostos de l’any vinent, en una sessió que s’iniciarà a les 20,30h a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

Segons s’informa al web municipal, aquest serà un acte obert a la ciutadania en el qual s’explicarà “quina és la situació de les arques municipals i com s’organitzaran els compte de cara a l’any que ve”, i en què el públic assistent podrà interpel·lar els ponents.

Així mateix, qui ho desitgi podrà fer les seves aportacions a través d’un formulari que s’habilitarà al web municipal.

A la imatge, presentació pública dels pressupostos del 2013

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.