L’equip de govern surt al pas dels rumors sobre la gestió de les escoles municipals

0
thumb pati caliues

L’equip de govern de l’Ajuntament de la Garriga (CiU -Acord) ha anunciat a través d’un comunicat la seva intenció de “seguir mantenint i gestionant directament” les escoles de gestió municipal de la Garriga, com ho són l’escola bressol Les Caliues, l’Escola d’Art i Disseny i l’Escola de Música.

Aquest comunicat s’ha emès com a resposta a les notícies aparegudes a la premsa i als rumors sorgits sobre el futur de la gestió d’aquests equipaments, i posa èmfasi en que “en cap moment s’ha plantejat un canvi de rumb en la gestió de les nostres escoles municipals”. I com a mostra d’això, afirmen que “els pressupostos de 2014 que es presentaran i s’aprovaran properament, recullen la gestió directa d’aquests equipaments”.

Article anteriorEspectacle de cabaret al Teatre de la Garriga El Patronat
Article següentSOREA patrocina Fem Pastorets amb 2.000 euros
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.