Espectacle de cabaret al Teatre de la Garriga El Patronat

0
Divinas2

La companyia Divinas clourà la programació del Teatre d’aquest mes de novembre el proper dissabte 30 de novembre a les 20:30 hores amb l’obra Paradís. La nova proposta d’aquestes tres artistes explica la història d’un grup de varietées ambulant que volta clandestinament de poble en poble amb l’afany de dur una mica de diversió i alegria als seus habitants.

La proposta s’endinsa en la música ibèrica, llatina i mediterrània de la primera meitat de s. XX, amb aires dels artistes nòmades i dels gitanos europeus. En aquesta ocasió estaran acompanyades d’un guitarrista i un clarinetista.

Les Divinas són, des de l’abril passat, companyia resident al Teatre de la Garriga-El Patronat. Això suposa que el Teatre s’ha convertit en l’espai d’assaig i creació de la companyia. “Per nosaltres ha estat una gran sort poder venir aquí, estem molt contentes. El Teatre és preciós i està molt ben equipat, i el tracte amb el personal de l’Ajuntament és fantàstic”, explica Marta Móra, una de les actrius del grup.

Les entrades per a Paradís es poden comprar de manera anticipada a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament dimecres i divendres de 9 a 14 hores. També es poden adquirir al Telentrada (Telentrada.com) i el mateix dia 30 a les taquilles del Teatre, una hora abans de l’inici de la funció.

OAMC

Article anteriorDarrers 13 dies per a col·laborar amb el projecte “En Dani, secret”
Article següentL’equip de govern surt al pas dels rumors sobre la gestió de les escoles municipals
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.