Exemples quotidians de mala gestió

0
SI logo_LG_02

Cada dia estem més preocupats per l’estat general del poble, especialment pel que fa a la conservació i la neteja. Ens passegem pels carrers, places i altres espais públics i constatem mancances que en alguns casos són “de jutjat de guàrdia”. I no tan sols som nosaltres, sinó que hi ha molts veïns que ens expliquen les problemàtiques que els afecten directament.

Les nostres inquietuds i sensacions han arribat fins al punt que podem afirmar que l’acció de govern de l’actual equip al consistori no té un projecte definit, coherent, planificat ni revisat, i que es dedica pràcticament a improvisar, a fer actuacions o inversions a la tum tum, a reaccionar només quan hi ha una queixa d’un veí o d’un grup d’afectats, o després de rebre els precs de la resta de grups en els Plens municipals. Un exemple clar: les jardineres noves del carrer Banys: “Ens ho va demanar un grup de veïns”. Que no passegen pel carrer els regidors de govern o els tècnics municipals? Què han d’esperar, que la gent es queixi per activar-se? Aquí mostrem alguns exemples:

Bretolada en una placa del carrer de Josep Sancho Marraco.

Hem rebut algunes comunicacions de la ciutadania explicant que la placa del carrer del músic i compositor garriguenc Josep Sancho Marraco, situada a la cantonada d’aquest carrer amb el de l’Ametlla, porta molt de temps manipulada per una bretolada i, en conseqüència, convertida en “Sancho Marrà”.

Deficiències en el servei de recollida d’escombraries domiciliàries.

Hi ha veïns que es queixen que el servei de recollida d’escombraries domiciliàries del municipi deixa molt que desitjar, atès que el camió que presta aquest servei és un model antic que fa molt de soroll en les operacions de càrrega i buidat de contenidors en el seu interior i aboca líquids procedents de les deixalles en el paviment dels carrers en el seu recorregut.

Recollida selectiva de residus sòlids urbans.

És cert –i així ho reconeixen alguns ciutadans conscienciats en la necessitat de col·laborar en la recollida selectiva de residus sòlids urbans– que la configuració d’alguns carrers no possibiliten la ubicació de contenidors per acollir, per separat, el cartró, envasos de plàstic i de vidre que generen en els seus domicilis, però d’altres vials públics sí que ho fan possible, malgrat que no disposen d’aquest específic mobiliari urbà, obligant-los a fer llargs desplaçaments fins als punts més pròxims als seus respectius domicilis o bé dipositant-los dins els contenidors de les deixalles.

Moltes deficiències a les voreres i carrers del poble.

Això ens deixa entreveure que no s’està fent una bona feina pel que fa a resoldre els problemes del dia a dia dels garriguencs, i pensem que cal que l’equip de govern faci un pla d’actuacions amb el seu calendari corresponent pel que queda de legislatura. Potser no cal invertir més en equipaments esportius que els pressupostats fins ara, on ja en tenim i en tindrem molts i diversos, i sí arreglar aquestes petites coses que milloren el dia a dia de tots i totes nosaltres.

Grup local de SI a la Garriga

Article anteriorLa Garriga més solidària col·laborarà de nou amb el Gran Recapte
Article següentDarrers 13 dies per a col·laborar amb el projecte “En Dani, secret”
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.