Una cinquantena de persones netegen el riu a la Garriga

0
riu

Una cinquantena de persones van participar a la jornada popular de neteja del riu que es va fer el passat diumenge i on es van retirar 16 mde deixalles, principalment plàstics i ferralla. L’activitat s’emmarcava dins el projecte de neteja del riu i la Setmana Europea de Prevenció de Residus, que té l’objectiu de donar a conèixer iniciatives de prevenció de residus a tot Europa. 

La neteja es va fer sobretot al marge dret del Congost, entre el pont de Can Noguera i el de la Doma. Els veïns i veïnes participants –n’hi havia de totes les edats- van omplir 16 sacs de residus, la gran majoria amb una mescla de plàstics de diferents tipus. A mitja recollida, es va celebrar una botifarrada popular a la vora del riu. 

Des de l’Ajuntament es vol agrair la tasca de totes les persones voluntàries que van fer possible la jornada de neteja, així com de Protecció Civil. Així mateix, des del Consistori, es preveu organitzar una segona jornada durant el mes de gener. També es demana al conjunt de la ciutadania que col·labori a mantenir neta la llera del riu.

La jornada va comptar amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, l’Agència de Residus de Catalunya, la Diputació de Barcelona i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat.

OAMC

Article anteriorSegona activitat del #SexAccions!
Article següentComunicat de la CUP en relació als acomiadaments del Balneari Blancafort de la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.