Comunicat de la CUP en relació als acomiadaments del Balneari Blancafort de la Garriga

0
142

Quan els llocs de treball de les persones acomiadades de la SATI encara estan calents, la ciutadania garriguenca rep un nou revés. I és que la nova direcció del Balneari Blancafort ha decidit prescindir de la meitat de la plantilla, 40 persones més del poble o de la comarca que veurem aviat a la cua de l’atur o de les empreses de treball temporal. Gent que hem de sumar a la que va essent acomiadada de petites i mitjanes empreses a causa d’EROs o al tancament d’aquestes, un no parar a la nostra comarca!

Tal com relata El 9 Nou de dilluns 25 de novembre, la companyia Story Invest, de capital rus i que es va adjudicar el balneari aquest mes d’abril, té la voluntat de tenir menys treballadors en nòmina i d’acudir a empreses externes en cas de puntes de demanda. Fàcilment es pot interpretar que la voluntat de la direcció és de precaritzar uns llocs de treball que ja són prou precaris a causa de les successives reformes laborals (i les que vindran!)

Des de la CUP ens oposem frontalment a aquests acomiadaments i emplacem la ciutadania a participar de les mobilitzacións que convoqui la plantilla afectada, així com a reivindicar els drets laborals de tots i totes per un país més just i social.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.