Comunicat de la CUP en relació als acomiadaments del Balneari Blancafort de la Garriga

0
CUP la_Garriga_01

Quan els llocs de treball de les persones acomiadades de la SATI encara estan calents, la ciutadania garriguenca rep un nou revés. I és que la nova direcció del Balneari Blancafort ha decidit prescindir de la meitat de la plantilla, 40 persones més del poble o de la comarca que veurem aviat a la cua de l’atur o de les empreses de treball temporal. Gent que hem de sumar a la que va essent acomiadada de petites i mitjanes empreses a causa d’EROs o al tancament d’aquestes, un no parar a la nostra comarca!

Tal com relata El 9 Nou de dilluns 25 de novembre, la companyia Story Invest, de capital rus i que es va adjudicar el balneari aquest mes d’abril, té la voluntat de tenir menys treballadors en nòmina i d’acudir a empreses externes en cas de puntes de demanda. Fàcilment es pot interpretar que la voluntat de la direcció és de precaritzar uns llocs de treball que ja són prou precaris a causa de les successives reformes laborals (i les que vindran!)

Des de la CUP ens oposem frontalment a aquests acomiadaments i emplacem la ciutadania a participar de les mobilitzacións que convoqui la plantilla afectada, així com a reivindicar els drets laborals de tots i totes per un país més just i social.

Article anteriorUna cinquantena de persones netegen el riu a la Garriga
Article següentLa Garriga més solidària col·laborarà de nou amb el Gran Recapte
Candidatura d'Unitat Popular de la Garriga.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.