El projecte de nou skate park ja és una realitat

0
147

Segons informa el web de l’Ajuntament de la Garriga, ja s’ha aprovat el projecte que permetrà al poble gaudir d’un nou skate park ubicat a la zona esportiva de Can Noguera, concretament a la parcel·la de 600m2 del costat de la piscina municipal on fins ara hi aparcaven cotxes en un camp de terra, a la part més propera al riu de l’avinguda Avi Musquera.

L’aprovació, a càrrec de la Junta de govern, va tenir lloc ahir dilluns dia 25 de novembre i, tot i que el disseny que es pot apreciar en la imatge adjunta encara no és definitiu, ja és segur que el nou parc comptarà amb Bowl i zona d’street amb plans inclinats, escales, barana i planter, a més d’una font amb aigua potable i bancs per a seure.

Les feines prèvies a la instal·lació del nou parc estan previstes pel dia 2 de desembre (moviment de terres, preparació de la base, canalització d’aigua per la font i preparació i instal·lació de l’enllumenat, entre d’altres), mentre que la inauguració serà de cara a la primavera. No serà fins al gener, doncs, que es començaran a instal·lar els elements més tècnics.

El cost total de l’operació s’acosta als 60.000 euros i comptarà amb el suport d’una comissió de treball formada per un tècnic municipal i patinadors del poble, que proporcionaran suggeriments a l’empresa constructora, Contratas FER SL, per tal que l’equipament satisfaci les necessitats dels seus principals usuaris.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.