L’Olímpic La Garriga torna a dominar a casa i venç 4 a 1 al Vic Riuprimer

0
logo olimpic

Dos gols en cada part del partit donen els tres punts a l’equip de la Garriga en un enfrontament on el control de la primera meitat va contrastar amb les anades i vingudes del segon temps. Els canvis de Toni Cruz a la segona part van permetre tancar el partit amb dos gols en menys de 2 minuts.

Per la seva banda, el Vic Riuprimer només va plantar cara els segons 45 minuts, però sense l’encert necessari de cara a porteria. L’Olímpic La Garriga es va presentar amb les baixes de Gerard Mas, per absència, Toni Castillo i Ferran Pruna per lesió. L’onze escollit fou el següent: Gerard Mascaró a la porteria; Jordi Riu, Jordi Sola, Albert Garcia, Carlos Granados en defensa; centre del camp amb Sergi Garcia, Andreu Reyes, David Granados; i amb Estivi Castaño, Zeus Pol i Àlex Castillo al trident d’atac.

Des del principi el conjunt de la Garriga apostà per donar amplitud al camp i jugar per les bandes, mentre que el Vic Riuprimer preferia esperar al seu camp un error de l’Olímpic per contraatacar amb rapidesa. Dos estils de joc que es van mantenir durant els primers 45 minuts. La consistència defensiva fou l’essència dels locals amb un Sergi Garcia al mig centre contenint el trident de l’equip osonenc, incapaç de trencar la línia defensiva capitanejada per Sola i Albert al mig, i Carlos i Riu fent el mateix per les bandes. Després d’uns primers minuts amb perill per l’Olímpic, Àlex Castillo anotà un gran gol de falta des de 15 metres al minut 25. Gran primera part de l’extrem de l’Olímpic, que fou qui rebé la falta al minut 38 que provocà el penal a favor de l’equip de la Garriga que Zeus Pol es va encarregar d’anotar ajustant la pilota al pal esquerre de l’equip de Vic. Primera, doncs, part amb domini de l’equip de casa i amb un Vic Riuprimer que va anar augmentant la intensitat i duresa en el joc.

L’equip d’Osona va saltar al terreny de joc molt més incisiu al minut 45, prenent la iniciativa del joc. Un xut a l’escaire de la porteria de Mascaró al minut 52 demostrà l’esperit dels visitants. Al minut 61, triple canvi de l’Olímpic amb l’entrada de Josep Negre i Ivan “Xino” Reyes per Estivi i Jordi Riu. Un canvi per donar més verticalitat al joc. Tot i així, al minut 66 el Vic Riuprimer es col·locà 2 a 1 amb un gran cop de cap de Jordi Montells després d’una bona centrada des de la banda esquerra de la defensa de l’Olímpic. Al 65, Toni Cruz decideix seguir oxigenant l’equip amb l’entrada de Carles Ciurans per Andreu Reyes. Una segona part amb joc molt més vertical i ocasions de perill per part de tots dos equips.

La intensitat va permetre al minut 78 que una gran centrada d’Àlex a la frontal de l’àrea assistís a Negre per aconseguir el 3 a 1 amb un xut ras a l’esquerra del porter rival. Un minut després entrà Borja Campillo per Àlex, en el que va ser una entrada fulgurant, ja que amb la primera pilota que va controlar en un contraatac va aconseguir el 4 a 1 definitiu. Gran encert de Toni Cruz a l’hora de donar més verticalitat al joc de l’Olímpic a la segona part. La nota negativa del partit, però, va ser la retirada de Ciurans per un fort cop a la cara, poc abans de finalitzar el matx.

Al final, tres punt per l’Olímpic La Garriga, que recupera la segona posició de la classificació al grup cinquè de la Tercera Catalana. El Vic Riuprimer es despertà tard i no va poder reaccionar davant l’encert de l’equip local, molt ràpid i concentrat, a excepció dels primer 20 minuts de la segona part. Ara a l’Olímpic li toca visitar dissabte 30 a les 5 de la tarda el camp del líder, Les Franqueses del Vallès. Un partit important que marcarà la tendència final de la primera volta.

Visca l’Olímpic, sang i passió!

Jordi Roig – Comunicació CF Olímpic la Garriga

Article anteriorFinal de novembre fred i sec
Article següentEl projecte de nou skate park ja és una realitat
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.