Final de novembre fred i sec

0
Marti Oliveras_01

Després de les pluges, ha arribat el fred. El darrer cap de setmana, com recordareu, vam tenir un episodi general de pluges a la Garriga i a tot Catalunya. A partir del dilluns a la nit, però, la situació meteorològica va canviar radicalment amb l’entrada de vents de component nord, més secs i més freds a la vegada.

Les temperatures s’han mantingut a la banda baixa al llarg de tota la setmana, amb uns valors més propis de finals de desembre i principis de gener que no pas de finals de novembre. Amb tot, aquest dissabte passat hem tingut la primera gelada de la tardor al nostre poble. El mercuri, doncs, va baixar lleugerament per sota dels 0ºC a la Garriga.

De cara als propers dies, tot sembla indicar que seguirem amb una llei de temps semblant. La presència de vent en alçada els primers dies de la setmana, serà responsable de la formació d’alguns intervals de núvols, poc importants en tot cas. Les temperatures seguiran baixes. De fet, esperem una nova baixada de les temperatures més acusada, que notarem especialment entre dimecres i dijous, quan podrien tornar les gelades a la Garriga i comarca.

El flux de vent, al ser de gregal (NE), procedent de latituds continentals europees i al no tenir un recorregut marítim, impulsarà poca humitat i, per tant, no esperem precipitacions. A banda del fred i el vent, poca cosa més hi ha a destacar.

Resumint: el fred serà protagonista a la Garriga durant bona part de la setmana i caldrà tenir ben a prop l’abric, els guants i la bufanda. El paraigües, però, no l’haurem de menester i el podrem deixar a casa.

De moment, això és tot pel que fa a la informació meteorològica. Informarem de qualsevol novetat, si així es presenta. Recordar també que, si ho desitgeu, podeu estar informats del temps a la Garriga a cada instant, al compte de Twitter personal: @GarrigaMeteo.

Bona setmana a tots, salut i méteo!

@GarrigaMeteo

21-11-12

Article anteriorEn marxa la campanya “Aquest Nadal, comerç local!”
Article següentL’Olímpic La Garriga torna a dominar a casa i venç 4 a 1 al Vic Riuprimer
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.