La Garriga Digital

En marxa la campanya “Aquest Nadal, comerç local!”

CL 01

Després d’un mes i mig d’intens treball avui es comença a distribuir a totes les bústies de la Garriga la Guia de Suport al Comerç Local, una iniciativa de La Garriga Digital.cat que, com el seu nou indica, pretén ser una eina d’utilitat per als negocis i empreses del poble, en uns moments complicats com els actuals.

Aquesta iniciativa no hagués estat possible sense la complicitat de més de cent comerços i empreses que, al llarg de les 40 pàgines de què consta la guia, ens presenten una gran quantitat d’ofertes i promocions que, de ben segur, seran d’interès per a molts, i que també podeu consultar a continuació en pdf (podeu fer zoom clicant damunt la imatge): 

Com neix “Aquest Nadal, comerç local!”?

Aquest és l’eslògan que dóna nom a la Guia de Suport al Comerç Local. Aquesta campanya, neix en tant que a La Garriga Digital.cat no som aliens a les dificultats del dia a dia de les empreses i els negocis de casa nostra ja que, també nosaltres, i com a petita empresa del poble que som, les vivim en primera persona.

Davant d’aquesta situació, i amb el ferm convenciment que els entrebancs només se superen amb esforç, imaginació i, sobretot, amb cooperació i col·laboració, vam decidir posar a l’abast de les petites i mitjanes empreses de la Garriga una eina que els permetés, sense haver de fer un esforç econòmic desorbitat, arribar al seu públic potencial d’una forma eficaç.

I el resultat de tot plegat ha estat una guia de 40 pàgines a tot color amb un format còmode que permet portar-la sempre a sobre, i de la qual se n’han editat, finalment, 6.800 exemplars, que es repartiran al llarg d’aquesta setmana a totes les bústies de la Garriga.

Perquè, tal i com explicàvem a l’editorial del passat 22 d’octubre, “No pot ser que sortim a comprar fora de la Garriga quan aquí tenim tot el que necessitem. No pot ser que no aprofitem tot el que pot oferir el nostre poble. No pot ser que no fem pinya”.

Exit mobile version