La FUMH acosta el postgrau amb acreditació universitària a les Franqueses

0
IMGP6082 B

Amb la sala d’actes de Can Font plena a vessar, dijous dia 21 va tenir lloc la lliçó inaugural del postgrau en Direcció de Centres i Serveis Educatius que va pronunciar el Dr. José Luis Bernal, professor de la Universitat de Saragossa.

L’acte, presidit per l’alcalde de les Franqueses, Sr. Francesc Colomé, que va demanar que la docència oficial universitària tingui continuïtat al municipi, va comptar també amb la participació del Sr. Carles Mata, responsable de Disseny i Seguiment de la Formació Inicial del Professorat, que va parlar en representació de la Consellera Irene Rigau, de Santiago Cucurella, director de la FUMH i del Sr. Joan Saurina, director de la Fundació Universitat de Girona, que dóna acreditació oficial a aquest curs, coordinat pel Dr. Joan Teixidó, de la mateixa universitat.

És la primera vegada que a les Franqueses del Vallès s’imparteix un postgrau amb acreditació oficial universitària, perquè aquest va ser el compromís adquirit per la Fundació Universitària Martí L’Humà amb l’Ajuntament del municipi quan es va signar la renovació de la gestió del Centre d’Art i Noves Tecnologies Can Font.

FUMH

Article anteriorLa Biblioteca Núria Albó de la Garriga bufa 15 anys d’espelmes
Article següent6.800 guies de suport al comerç de la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.