La Biblioteca Núria Albó de la Garriga bufa 15 anys d’espelmes

0
15 anys_biblioteca_2

La Biblioteca Núria Albó celebra el seu 15è aniversari amb una programació especial que inclourà, entre d’altres activitats, una edició especial del concurs de punts de llibre, del qual es farà el lliurament dels premis dijous 28 a les 18 hores en un acte en què també es bufaran les espelmes d’un gran pastís d’aniversari.

Una altra de les activitats serà l’exposició dedicada a Miquel Martí i Pol, que es podrà visitar fins el 23 de novembre a la mateixa Biblioteca. La mostra pretén apropar l’obra i la vida d’un dels autors més reconeguts de Catalunya.

Altres propostes seran un recital improvisat (22 de novembre), un concert acústic de Joan Masdéu (29 de novembre) o l’Hora del Conte Especial Aniversari (30 de novembre). La programació completa es pot consultar a l’agenda del web municipal.

Actualment prop de 10.000 lectors tenen el carnet de la biblioteca, que té un fons de més de 47.000 documents. La mitjana de visitants anual és de 95.403 persones, amb una afluència diària d’unes 365. Al  llarg d’aquests 15 anys s’han fet més de 800.000 préstecs de tot tipus de documents i s’han organitzat més d’un miler d’activitats.

OAMC

Article anteriorL’amor deixa empremta… però no aquesta
Article següentLa FUMH acosta el postgrau amb acreditació universitària a les Franqueses
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.