La NO independència… és dependència (6)

0
Per la_Dignitat_Logo

Rajoy: “No accepto que ningú jugui amb la sobirania nacional”. Per això ha reactivat el que Espanya encara no ha aconseguit des de Felipe V i la seva “sanció i càstig” amb el Decret de Nova Planta. A la seva frase li falta un qualificatiu: “sobirania nacional ESPANYOLA” o, en el seu defecte, “castellana”. Perquè aquesta sobirania només existeix si s’és sobirà en detriment d’algú i aquest algú és Catalunya. És a dir, pur imperialisme i colonització. Sobirania catalana? No existeix. En això estan d’acord PPC, PSC, Ciutadans i, per descomptat, PP, PSOE i UPyD. Qui defensa la sobirania catalana? Alguns partits d’obediència només catalana i, sobretot, una majoria creixent de ciutadans catalans que encara conserven la seva dignitat, la seva identitat! Rajoy no accepta que es jugui amb la sobirania nacional perquè, si Catalunya s’independitza, Espanya serà menys sobirana. Què vol la societat catalana? Ser lliure o ser súbdita? Per què no li deixen decidir? Potser perquè intueixen un resultat on la majoria defensarà la seva pròpia sobirania: la catalana!

La Torre Agbar acollirà un hotel de luxe de la cadena Grand Hyatt. No deien que l’independentisme espantava a les multinacionals? Catalunya segueix sent focus d’atracció de grans inversors. Catalunya segueix aportant molt a Espanya però els seus ciutadans i contribuents segueixen sent explotats a força de retallades en sanitat, educació, infraestructures… Beneficia aquesta puixança i capacitat catalana com podria i hauria als seus habitants? Els fets demostren que no. Estan d’acord en això els votants dels partits “dependents” com PSC, PPC o Ciutadans?

Montoro: “Espanya sortirà de la crisi perquè Catalunya ens traurà d’ella. És el gran exportador espanyol”. Deducció lògica. Algú creu que una Catalunya independent deixaria d’exportar al món? On estaria l’avantatge per als seus ciutadans? Que tots els beneficis seria per a ells i no se’ls emportaria l’Estat espanyol! Què es prefereix? Exportar en benefici propi o en benefici aliè…?

El PSC demana valentia als seus diputats per defensar el projecte federal. Es desmarca del dret a decidir i se subordina al PSOE. Encara que això vagi en contra de la majoria de la ciutadania catalana. Encara que signifiqui defensar un model de clara “subordinació” a Espanya i renunciar a considerar Catalunya com una nació, negar-li l’opció de votar sobre la seva pròpia destinació. A qui representen realment el PSC? Als seus votants o als ciutadans espanyols que es beneficien d’una situació de permanent explotació i limitació de llibertats? Realment, cal ser valent i irresponsable per demanar als seus polítics que vagin “en contra dels seus votants” i resta de ciutadans! Què en pensen aquests…?

PER LA DIGNITAT – GRUP D’OPINIÓ / Bloc i Facebook

Article anteriorComunicat del Cineclub la Garriga relatiu a les campanyes SOS Alhambra i Més Alhambra
Article següentPropers actes d’Òmnium Cultural la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.