La producció de la SATI podria marxar fora de la Garriga

0
147

Segons ha informat aquest migdia l’Infogar de Ràdio Silenci, el comitè d’empresa de la SATI assegura que els nous propietaris de l’empresa volen endur-se la producció fora de la Garriga.

Carmelo Rodríguez, portaveu del comitè de l’esmentat ens, ha estat taxatiu en les seves declaracions a l’emissora garriguenca, quan ha afirmat que  “tot el món ha de saber que no es quedaran a la Garriga, ja que les ambdues empreses propietàries estan donant evidències de que volen marxar”, ja que els terrenys de la fàbrica tèxtil estan hipotecats i els bancs “els demanaran un lloguer”.

 

Es dóna el fet que els noves empreses propietàries estan obligades a mantenir-se a la Garriga durant el primer anys després de l’adquisició, però després no. De fet, la part francesa de l’empresa Mortelecque, segons afirma Rodríguez, ja estaria “visitant noves naus per instal·lar-se fora del poble.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.