El cinema Alhambra tanca les portes provisionalment

0
thumb Di que eres espaol o te encierro

Coincidint amb la inauguració de l’exposició “L’Alhambra: cafè, teatre, cinema 1913-2013”, i a pocs dies de l’acte de final de la campanya SOS Alhambra, aquest matí l’equip de govern de l’Ajuntament de la Garriga ha tramès un comunicat en el qual exposa els motius pels quals el cinema Alhambra tanca les seves portes de forma provisional.

Segons s’explica en el comunicat, el dijous 14 de novembre els serveis tècnics de l’Ajuntament varen alertar a l’equip de govern d’unes esquerdes sota el ràfec de la vessant sud de la teulada del cinema Alhambra. Davant d’aquesta situació, s’hauria recorregut al parer de tècnics externs expertes en estructures els quals comencen a treballar en la diagnosi el dia següent, una diagnosi que implica un seguit d’actuacions que són incompatibles amb l’activitat habitual del cinema, per la qual cosa aquest cap de setmana ja no ha obert les seves portes.

A hores d’ara encara no se sap quant temps romandrà tancat el cinema, per bé que demà dilluns 18 de novembre nous tècnics visitaran l’emplaçaament es procedirà a planificar l’execució de l’esmentada diagnosi.

Com afecta al SOS Alhambra?

Poc després de rebre el comunicat, la Garriga Digital.cat ha contactat amb el Sr. Martí Porter, soci del Cine Club la Garriga i col·laborador de SOS Alhambra i de Més Alhambra, el qual ha explicat que aquesta notícia és “una llàstima” i que els agafa “a contrapeu” .

Preguntat sobre de quina manera pot afectar aquesta nova situació a la campanya SOS Alhambra, Porter ha manifestat que, malgrat és provable que l’acte de final de campanya s’hagi d’ajornar, prefereixen esperar a la nova visita dels tècnics prevista per demà i, a partir d’aquí, prendre les decisions oportunes.

Article anteriorJosep Huguet: “Es pot vèncer una oligarquia però no dues”
Article següentSetmana de canvis: de la pluja al fred d’hivern
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.