En Roque Soto dóna nom al Km. 8 de la Mitja

0
143

Tal i com informa el Club d’Atletisme Les Tortugues de la Garriga, el garriguenc Roque Soto, membre de l’esmentat club,  professor durant molts anys de l’escola Puiggraciós i apassionat de l’esport, donarà el seu nom al quilòmetre 8 de la Mitja Marato Granollers – Les Franqueses – La Garriga, que se celebrarà el proper 2 de febrer.

Les Tortugues el defineixen com “una gran persona i amic. Col·laborador en tot, discret com ningú, treballador incansable, cuiner magnífic, organitzador eficient, i un gran expert en “cuerva””, i que si no ha participat a gairebé totes les edicions, poc l’hi ha faltat.

En Roque Soto no és el primer garriguenc homenatjat per la Mitja. El passat 8 de gener l’Alfredo Codina també ho va ser donant el seu nom al quilòmetro número 7 en reconeixement a la seva implicació i col·laboració.

Fotografia: Les Tortugues

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.