En Roque Soto dóna nom al Km. 8 de la Mitja

0
thumb roque 1

Tal i com informa el Club d’Atletisme Les Tortugues de la Garriga, el garriguenc Roque Soto, membre de l’esmentat club,  professor durant molts anys de l’escola Puiggraciós i apassionat de l’esport, donarà el seu nom al quilòmetre 8 de la Mitja Marato Granollers – Les Franqueses – La Garriga, que se celebrarà el proper 2 de febrer.

Les Tortugues el defineixen com “una gran persona i amic. Col·laborador en tot, discret com ningú, treballador incansable, cuiner magnífic, organitzador eficient, i un gran expert en “cuerva””, i que si no ha participat a gairebé totes les edicions, poc l’hi ha faltat.

En Roque Soto no és el primer garriguenc homenatjat per la Mitja. El passat 8 de gener l’Alfredo Codina també ho va ser donant el seu nom al quilòmetro número 7 en reconeixement a la seva implicació i col·laboració.

Fotografia: Les Tortugues

Article anteriorLes obres de la Torre del Fanal comencen amb tres mesos de retard
Article següentJosep Huguet: “Es pot vèncer una oligarquia però no dues”
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.