C’s lamenta que l’alcaldessa Meritxell Budó defensi l’exercici de la insubmissió fiscal a la Garriga

0
thumb Ciutadans LG logo

El portaveu de l’agrupació de Ciutadans (C’s) de la Garriga, Ángel Guillén, ha lamentat que l’alcaldessa  Meritxell Budó, “segueixi defensant l’exercici de la insubmissió fiscal en el municipi, fins i tot després que l’Ajuntament rebés aquest dimecres un contenciós administratiu de la Delegació del Govern espanyol a Catalunya per haver aprovat una moció en el Ple del mes d’abril que instava al Consistori a exercir la insubmissió fiscal a l’Agència Tributària Espanyola en benefici de la catalana”.

Guillén ha rebutjat també les últimes declaracions de l’alcaldessa Budó en les quals defensa l’actuació del Consistori com a democràtica i ha manifestat que “aprovar una moció en un plenari municipal no és exercir la democràcia quan el que s’aprova escapa de la legalitat vigent”, i ha afegit que “els continus desafiaments del consistori al marc legal vigent ens estan portant problemes els quals són totalment evitables”.

El portaveu de C’s ha qualificat de “negligent” l’actitud de l’equip de govern, i s’ha mostrat preocupat per “els costos que tindran aquestes aventures sobiranistes per a les arques municipals. De moment, coneixem la despesa amb diners públics per organitzar una diada independentista i en el pal que sustenta una bandera que no representa a tots els ciutadans del municipi, però seguim sense saber què pagarà aquest Ajuntament a l’Associació de Municipis per a la Independència (AMI) en forma de quota ni com ni en què acabarà l’expedient  del requeriment que instà a l’Ajuntament a complir la llei de banderes”. Finalment, Guillén ha demanat al govern municipal que “es dediqui a exercir les seves competències i abandoni d’una vegada per sempre la seva obsessió per les mocions sobiranistes”.

Angel Guillén, Secretari de Comunicació de l’agrupació de C’s Vallès Oriental i portaveu C’s La Garriga

Article anteriorEl millor cor amateur d’Europa actua dissabte al Teatre de la Garriga
Article següentEls cent anys l’Alhambra en una exposició
Sección local del partido político Ciutadans. Secció local del partit polític Ciutadans.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.