El millor cor amateur d’Europa actua dissabte al Teatre de la Garriga

0
cor unio

El proper dissabte 16 de novembre arriba a la Garriga l’actuació d’un dels cors més aclamats del moment, el Cor Infantil Amics de la Unió, que acaba de guanyar el certamen Let The Peoples Sing, organitzat per la Unió Europea de Radiodifusió (UER). El cor ha estat el guanyador de la final del concurs i ha aconseguit el primer premi de la categoria cors infantils i joves i el premi absolut del certamen, que el converteix en la millor formació coral amateur d’Europa.

La seva nova producció, l’espectacle Veus, es podrà veure al Teatre de la Garriga a les 18 hores, i el públic hi trobarà un repertori amb cançons d’arreu del món interpretades per un cor de veus blanques a capella i una il·luminació molt especial. “Un concert on música i teatre s’uneixen en una posada en escena única gràcies a la qual l’espectador se sentirà dins la música com si fos un membre més del cor”, asseguren els programadors.

Aquest mes de novembre també pujarà a l’escenari de la Garriga la companyia del príncep Totilau, que presentarà El país del pà amb tomàquet (24 de novembre), un espectacle per a totes les edats sobre les festes i les tradicions catalanes.

Finalment, clourà la programació d’aquest mes la Cia. Divinas, amb l’obra Paradís (30 de novembre), una nova proposta d’aquestes tres artistes, que expliquen la història d’un grup de varietées ambulant que volta clandestinament de poble en poble amb l’afany de dur una mica de diversió i alegria als seus habitants.

Venda d’entrades

Les entrades dels espectacles del Teatre de la Garriga es poden adquirir de manera anticipada a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) els dilluns, dimecres i divendres de 9 h a 14 hores i els dilluns també de 16.30 a 19 hores. Les entrades també es poden comprar a través del Telentrada ( 902 10 12 12 i  www.telentrada.com), així com al mateix Teatre una hora abans de l’inici de l’espectacle.

OAMC

Article anteriorLa NO independència… és dependència (5)
Article següentC’s lamenta que l’alcaldessa Meritxell Budó defensi l’exercici de la insubmissió fiscal a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.