Nou vídeo per recaptar fons pel projecte “En Dani, secret”

0
thumb spot dani secret

Encara queden 30 dies per finalitzar la campanya de micromecenatge a Verkami, destinada a fer realitat l’exposició de fotografies “En Dani, secret”, que s’inaugurarà el proper 6 de gener de 2014 a la Sala d’Art Andreu Dameson de la Garriga.

Per tal d’arribar als 3.750€ necessaris (en el moment d’escriure aquest article s’han recaptat 575 euros), Travelling Films ha editat un spot realitzat amb fotografies de Ramon Ferrandis fetes durant l’any 2009, durant l’edició de les fotografies pel llibre “La Garriga Secreta”, i que podeu veure a continuació:

 

Article anteriorEngresca’t
Article següentLa Garriga estrena nou web turístic
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.