L’Olímpic manté la segona posició amb la segona victòria consecutiva per 1-0

0
thumb logo olimpic

L’equip de la Garriga aconsegueix la segona victòria consecutiva per un gol a zero, després d’un partit espès del conjunt entrenat per Toni Cruz.

El Club Esportiu Moià es va presentar amb un plantejament defensiu, però l’Olímpic va poder avançar-se al marcador al minut 80 després d’una gran centrada de Ciurans, amb un remat de murri d’Estivi, que acabà impactant en un rival i s’introduí fins el fons de la xarxa. Un partit amb decisions dubtoses del col•legiat barceloní Pedrol Vozmediano, el qual anul•là un gol a cada equip a la primera part, i que també assenyalà fores de joc molt protestats per ambdós formacions.

 

L’equip de casa saltà al terreny de joc amb Gerard Mascaró a la porteria, defensa de 4 amb Jordi Riu, Jordi Sola, Toni Castillo i Lluís Gendra; Andreu Reyes, David Granados i Ivan Reyes “Xino” al mig del camp; i el trident d’atac format per Josep Negre, Estivi Castaño i Musti Azar.

Els primers 30 minuts de partit l’Olímpic tingué el control clar de la pilota, però les ocasions no arribaven. Al minut 22 Estivi anotà un gol després d’un error del porter rival, però l’àrbitre va decidir que estava en posició il•legal a l’inici de la jugada. Es mantenia l’empat a zero gols al municipal de la Garriga.

Als trenta minuts Toni Castillo trepitjà malament i ocasionà la jugada de major perill del Moià fins el moment, que desvià a córner Mascaró amb autoritat. Una mala trepitjada de Castillo que l’obligà a abandonar el terreny de joc al minut 38 essent substituït per Carlos Granados, que ocupà el lateral, mentre Lluís Gendra passà al centre de l’eix amb Jordi Sola. El matx seguia encallat, mentre l’equip de casa volia però no podia. El silenci s’apoderà de l’estadi quan al minut 45 el Moià aconseguí un gol a partir d’un córner que va tornar a anular el col•legiat barceloní per falta al porter local, en una decisió que va enfurismar a tots els jugadors del Moià. Final de la primera part amb empat a zero. Si l’Olímpic volia guanyar calia més punch al segon temps.

Segona part

Inici de la segona part amb la mateixa tònica que els primers 45 minuts. La defensa, fins llavors, era el millor de l’Olímpic amb uns Riu, Sola, Gendra i Granados molt atents. Els problemes arribaven quan calia definir la jugada, on els davanters no estaven tant encertats com d’altres setmanes.

Al minut 53 Estivi va estar a punt d’anotar el primer gol, però la pilota va anar a parar a les mans del porter rival. L’entrenador del primer equip, Toni Cruz, decidí al minut 57 donar entrada a Carles Ciurans, Zeus Pol i Sergi Garcia per Xino, Negre i Musti. Un canvi de peces que no afectà al dibuix 4-3-3 de l’inici del matx.

Des de l’entrada dels canvis, a partir del minut 60, l’equip semblava més incisiu en atac, amb un Moià inoperant que buscava mantenir el resultat. Al minut 63, Sergi Garcia provà sense sort un bon xut des de fora de l’àrea que aturà el porter rival. El mig del camp amb Andreu, Sergi i David Granados es mostrava més ràpid a la passada, una situació que aprofitaren els extrems Estivi i Ciurans amb bones centrades. Va ser amb un d’aquests moviments quan Carles Ciurans, al minut 80, col•locà una pilota magnífica a l’àrea petita que rematà Estivi, rebotà en els peus del defensa Kevin, del Moià, i traspassà la línia de gol.

L’equip d’Osona intentà ser més agressiu els darrers 10 minuts de partit, però l’Olímpic la Garriga va saber controlar la pilota sense cap maldecap. Final amb victòria i un marcador ajustat.

Victòria important a casa on l’equip es segueix mantenint invicte. El conjunt garriguenc segueix segon classificat amb 21 punts, a 2 de Les Franqueses. La setmana vinent es presenta un repte complicat al camp del Torelló. Sang i passió, visca l’Olímpic!

Jordi Roig – Comunicació CF Olímpic la Garriga

Article anteriorXerrada “La depuració del cos després dels excessos. La dieta saludable”
Article següentEngresca’t
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.