L’Ajuntament de la Garriga estrena pàgina web

0
thumb web

Encara en fase de proves l’Ajuntament de la Garriga estrena pàgina web (www.lagarriga.cat), amb nou disseny i més informació, que vol ser “una eina per a la ciutadania, la qual pot consultar-hi els serveis municipals, l’agenda, l’actualitat o les adreces i telèfons dels diferents equipaments”, i que a més està vinculada amb les xarxes socials Facebook i Twitter.

Una altra de les novetats, encara pendent de desenvolupar, és la Seu Electrònica, la qual “s’ha treballat transversalment perquè pugui ser una realitat a curt termini” i per a què s’hi puguin fer tràmits de forma telemàtica evitant haver-se de desplaçar a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania únicament per registrar”.

Aquest web, que no ha tingut cap cost addicional per l’Ajuntament ja que que ha comptat amb el suport tècnic i econòmic de l’Oficina d’Assistència en Administració Electrònica de la Diputació de Barcelona.

Article anteriorEns queda molt per fer, perquè ja hi som a prop
Article següentMés de 300 persones s’apleguen a la Garriga per ballar swing
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.