L’Ajuntament de la Garriga estrena pàgina web

0
143

Encara en fase de proves l’Ajuntament de la Garriga estrena pàgina web (www.lagarriga.cat), amb nou disseny i més informació, que vol ser “una eina per a la ciutadania, la qual pot consultar-hi els serveis municipals, l’agenda, l’actualitat o les adreces i telèfons dels diferents equipaments”, i que a més està vinculada amb les xarxes socials Facebook i Twitter.

Una altra de les novetats, encara pendent de desenvolupar, és la Seu Electrònica, la qual “s’ha treballat transversalment perquè pugui ser una realitat a curt termini” i per a què s’hi puguin fer tràmits de forma telemàtica evitant haver-se de desplaçar a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania únicament per registrar”.

Aquest web, que no ha tingut cap cost addicional per l’Ajuntament ja que que ha comptat amb el suport tècnic i econòmic de l’Oficina d’Assistència en Administració Electrònica de la Diputació de Barcelona.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.