L’exposició “En Dani, secret” busca finançament a través de Verkami

0
thumb verkami dani soler

“En Dani, secret” [La Garriga vista a través de la seva càmera], és el títol d’un projecte expositiu que pretén donar a conèixer la feina i passió d’en Dani Soler, exregidor de l’Ajuntament i membre de l’assocaició “La Garriga Secreta”, entre d’altres, que des que va arribar a la Garriga ara fa més de quaranta anys i fins la seva mort ara en fa poc més d’un i mig, va immortalitzar el poble i la seva gent a les seves fotografies.

En memòria i record seu, i a iniciativa de l’Ajuntament, el proper 6 de gener de 2014 s’inaugurarà a la Sala Municipal d’Exposicions Andreu Dameson una exposició que serà un recull del seu llegat fotogràfic i que descobrirà la seva mirada “secreta” del poble de la Garriga.

Per aconseguir tirar endavant aquest projecte s’ha endegat una campanya de micromecenatge a través de la plataforma Verkami, amb la qual es volen obtenir els 3.750€ necessaris per a tirar endavant el projecte.

Podeu sumar-vos a la inicitaiva en aquest enllaç.

Fotografia: Còpia de laboratori de l’estació de tren a La Garriga feta per en Dani Soler

Article anteriorMercat de segona mà i sessió informativa a l’espai infantil “La Llum”
Article següentComença la campanya “Fes una compra de cine a la Garriga”
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.