L’exposició “En Dani, secret” busca finançament a través de Verkami

0
135

“En Dani, secret” [La Garriga vista a través de la seva càmera], és el títol d’un projecte expositiu que pretén donar a conèixer la feina i passió d’en Dani Soler, exregidor de l’Ajuntament i membre de l’assocaició “La Garriga Secreta”, entre d’altres, que des que va arribar a la Garriga ara fa més de quaranta anys i fins la seva mort ara en fa poc més d’un i mig, va immortalitzar el poble i la seva gent a les seves fotografies.

En memòria i record seu, i a iniciativa de l’Ajuntament, el proper 6 de gener de 2014 s’inaugurarà a la Sala Municipal d’Exposicions Andreu Dameson una exposició que serà un recull del seu llegat fotogràfic i que descobrirà la seva mirada “secreta” del poble de la Garriga.

Per aconseguir tirar endavant aquest projecte s’ha endegat una campanya de micromecenatge a través de la plataforma Verkami, amb la qual es volen obtenir els 3.750€ necessaris per a tirar endavant el projecte.

Podeu sumar-vos a la inicitaiva en aquest enllaç.

Fotografia: Còpia de laboratori de l’estació de tren a La Garriga feta per en Dani Soler

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.