Termòmetre a ratlla: la sequera continua

0
thumb Marti Oliveras 01

El fred va arribar finalment, tal i com es preveia. Els tres últims dies del passat mes d’octubre van ser, doncs, força freds arreu del territori català. Els panellets i les castanyes, per tant, van arribar acompanyats d’unes temperatures ja habituals per l’època. A la Garriga, la temperatura mínima el passat divendres dia 1 va baixar fins als 6,5ºC només.

El temps d’aquests primers dies de novembre ha vingut marcat per l’estabilitat en conjunt. Les temperatures s’han recuperat lleugerament, tant de dia com de nit. Tot i així, segueix fent fresca que, al cap i a la fi, és el que ens toca viure per l’època.

De cara a aquesta primera setmana de novembre cal esperar un temps força tranquil a la Garriga i comarca. Així doncs, seguirem una setmana més sense pluges a la vista que puguin alleugerir una mica la situació de sequera que estem patint últimament. Només durant avui dilluns augmenta una mica la possibilitat d’algun ruixat en punts costaners i del Pirineu.

Quant a les temperatures, poca cosa a destacar. Seguiran la línia d’aquests primers dies del nou mes; força fresca de nit i suavitat en hores centrals de la jornada. Tot i els alts i baixos que hi pugui haver, no s’espera cap pujada ni cap baixada important a tenir en compte.

Així doncs, una setmana més seguim a l’espera d’un desitjat i convenient període de pluges generals i generoses al nostre país. El pas d’algunes cues de front no faran més que fer augmentar la nuvolositat en certs moments del dia.

Seguirem atents com avança la situació meteorològica al nostre poble i informarem de tot plegat properament.

Bona setmana, salut i méteo!

@GarrigaMeteo

Article anteriorEl Ple afronta el rescat del cementiri nou
Article següentL’Ajuntament atendrà el 100% de sol·licituds d’ajuda per a llibres i material escolar i 23 beques menjador
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.