L’Asil Hospital rep una ajuda econòmica de la Generalitat i l’Obra Social de la Caixa per l’amplicació de l’edifici

0
logo asil_hospital_100

La Fundació Asil Hospital de la Garriga ha estat una de les entitats beneficiaries  del programa d’ajuts d’obra social previstos per part del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya i de l’Obra Social de la Caixa.

La Fundació va presentar un projecte de sol·licitud sota la denominació “Obres d’Ampliació de la residència de Gent Gran”, que és el que ha estat escollit per rebre una de les dotacions econòmiques del programa de les dues entitats abans esmentades.

Aquest impuls econòmic arriba en un moment molt important de la Fundació en què continuar amb les obres d’ampliació del nou edifici eren difícils d’assumir. Gràcies a l’ajut, es seguirà amb el pla establert inicialment. Concretament, el capital rebut s’utilitzarà per dur a terme les obres estructurals de l’interior de la segona planta que fins ara estaven aturades.

Article anteriorEl Brou del Mestre organitza una castanyada infantil
Article següentEl Ple afronta el rescat del cementiri nou
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.