El Brou del Mestre organitza una castanyada infantil

0
143

Aquest any el Brou del Mestre ha decidit apostar també per activitats dirigides a altres públics, i la primera d’aquestes serà pels més petits de la casa el dissabte 2 de novembre.

A les 17,30h començarà l’obra de teatre “La filla del senyor Bianchi” de la companyia Brif, Braf, Bruf, un espectacle on les protagonistes intentaran dur a terme una missió: buscar nens i nenes que vulguin escoltar contes i així evitar que Varese, el país dels contes, desaparegui. Intentaran obrir les maletes dels contes que fa tant i tant temps que no s’obren… però no és fàcil, per fer l’encanteri, necessiten molts nens i moltes nenes que els ajudin!

A continuació, el CAU de la Garriga servirà una xocolatada d’allò més bona perquè, un cop tinguem tots la panxa ben plena i la roba ben bruta, puguem començar a jugar al bingo de bandes sonores infantils dut a terme pel Cineclub.

I tot això de forma totalment GRATUÏTA a l’Auditori de l’Escola de Música (Pl. del Silenci)!

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.