Amb l’arribada del fred, torna també el jazz a la Garriga

0
cartell JODR_la_garriga

Aquest diumenge dia 3 de novembre els Amics del Jazz de la Garriga organitzen a l’Auditori Municipal un concert excepcional per a iniciar el cicle d’hivern d’aquesta temporada. Els encarregats de donar el tret de sortida a aquest nou cicle seran els músics de la JODR. Sergi Vergès ha fet possible la materialització d’un somni com és la creació de la JODR Big Band, unes sigles que corresponen al nom de la primera Jazz Orquestra Del Raval. La novetat d’aquesta formació de 17 músics s’exposa a través del seu afany per a oferir en directe la música escrita per a big band durant els últims 30 anys, una concepció arriscada i contemporània que suggereix un pas endavant respecte a l’associació de les big bands en l’època del swing i que reivindica autors com Brookmeyer, McNeely, Slide Hampton, Neumeister i Schneider, entre molts altres. La majoria dels seus integrants són a més fidels representants del nou planter de músics de jazz que estan renovant l’escena del país.

El cicle d’hivern pretén organitzar un concert mensual fins a finals de febrer per després centrar-se ja en la 3a edició del Festival de Jazz. Els Amics del Jazz treballen en una programació variada que aniran anunciant a mesura que el cicle avanci i prometen portar grups prometedors i de reconegut talent.

Components:

  • Gonzalo Levin (alt,sopr, fl), Albert Comaleras (alt,sopr, fl), Francesc Vidal (tenor), Nil Villà (tenor, cl), Joan Mas(barí), saxos i flautes. Pep Garau (tp), Leo Torres (tp), Bruno Calvo (tp), Òscar Latorre (tp), Pep Tarradas (tp, flughel), trompetes. Albert Costa (tb), Jordi Gómez (tb), Amaiur González (tb), Darío García (tb baix), trombons.Àlex Fortuny, guitarra. Adrián Ghiardo, piano. Pedro Campos, contrabaix. Josema Martín, bateria. Sergi Vergés, direcció i clown La veterania i l’ànima del compositor, arranjador i trombonista.

Informació:

  • Horari: Diumenge a les 20:00 h
  • Lloc: Auditori Municipal de l’Escola de Música (Plaça del Silenci)

Amics del Jazz de la Garriga

Article anteriorLa NO independència… és dependència! (4)
Article següentEl Brou del Mestre organitza una castanyada infantil
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.