L’Olímpic empata amb el Campdevànol després d’un partit molt intens

0
logo olimpic

L’equip garriguenc aconsegueix un punt a casa després d’un partit d’alt voltatge i intens fins l’últim minut. El conjunt del Ripollès va ser superior a la primera part i es va avançar al marcador, però l’equip local no es va rendir i va aconseguir empatar als segons 45 minuts. Fins el darrer minut de partit qualsevol dels dos equips va poder  vèncer en un matx dur, agressiu i de gran esforç físic. Entre les baixes de l’Olímpic cal destacar la de Borja Campillo, que se segueix recuperant d’un trencament muscular, a més de Toni i Àlex Castillo, que es van lesionar la setmana passada a Gurb. L’equip entrenat per Toni Cruz va saltar al terreny de joc amb Gerard Mascaró a la porteria; línia de 4 amb Jordi Riu, Albert Garcia, Jordi Sola i Carlos Granados; Sergi Garcia, David Granados i Andreu Reyes al centre del camp; amb Estivi Castaño, Zeus Pol i Josep Negre al trident d’atac.

Primers minuts de partit de gran desgast físic per part d’una Unió Esportiva Campdevànol que va dominar l’enfrontament amb gran rigor tàctic i intensitat. De fet, l’Olímpic fou incapaç de controlar el joc i el moviment de l’esfèric durant els primers minuts i al 16, Cristian s’aprofità de la posició avançada del porter local i col·locà la pilota alta, fora del seu abast, per aconseguir el 0 a 1.

La primera part el centre del camp garriguenc tingué forces problemes per moure el joc com normalment fa, doncs les interrupcions constants i l’agressivitat foren sancionades amb falta. En aquest punt, cal destacar el paper del col·legiat del Maresme, Estivill Alberich, qui va controlar les tensions del joc amb intel·ligència, deixant als jugadors com a protagonistes d’un futbol entretingut. El quartet defensiu de l’Olímpic fou el més destacat del primer temps on algunes actuacions d’Albert, Carlos, Sola i Riu van impedir que el rival marqués el segon. Mitja part amb un Campdevànol poderós i davant d’un equip garriguenc empetitit.

A l’inici de la segona part s’albirà un canvi al terreny de joc. A partir del minut 50 l’equip de la Garriga es va mostrar més valent, davant d’un Campdevànol que va començar a pagar l’esforç físic del primer temps. Zeus tingué una primera ocasió de cap al minut 54 però no va ser fins al 57 quan una triangulació pel centre del camp portà la pilota a peus d’Estivi que, tot sol davant del porter rival, no perdona mai: 1 a 1 i el partit s’igualava. A partir de llavors, amb les entrades de Carles Ciurans, Ivan “Xino” Reyes, “Musti” Azar i Alberto Bello, l’Olímpic controlà el joc amb un centre del camp més encertat respecte el primer temps. Andreu i Ciurans pogueren avançar l’equip de la Garriga, però la Unió Esportiva també creà perill amb una pilota al travesser i una jugada que desvià Albert Garcia, quan s’esperava el gol rival, pels volts del minut 75.

Els darrers 10 minuts de partit l’equip garriguenc va poder marcar, però només va faltar l’última passada per arribar a l’àrea rival amb solvència. Dues faltes al temps afegit foren l’últim intent per guanyar d’un Olímpic superior a la segona part.

Finalment, empat a u just si es valoren els dos temps de joc. L’Olímpic perd els primers dos punts de la temporada a casa, però amb la sensació de superioritat dels darrers minuts davant un rival directe de la zona alta. L’equip de Toni Cruz viatjarà dissabte vinent al Ripollès per enfrontar-se al CF Ripoll B, esperant trencar la ratxa de dos empats seguits. Ara és 3r amb 15 punts, a 5 del líder, Les Franqueses i només a 1 punt del segon, el Pradenc.

Sang i passió, visca l’Olímpic.

Jordi Roig – Comunicació CF Olímpic la Garriga

Article anteriorFins quan els catalans pagarem la festa?
Article següentLa NO independència… és dependència! (4)
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.