Fins quan els catalans pagarem la festa?

0
SI logo_LG_02

Darrerament estem constatant que mentre alguns territoris d’Espanya baixen impostos, altres fem retallades dels drets socials.

Com pot ser que els catalans estiguem patint retallades per manca de diners i altres comunitats puguin fer xecs nadó de 2.500 €? Com pot ser que baixin l’IRPF un 6%? Com pot ser que aquestes comunitats que baixen impostos estiguin governades pel mateix partit que ens obliga a Catalunya a retallar? Ah! I moltes de les comunitats que fan tot això són les que més diners ‘solidaris’ reben d’altres territoris…

Potser ha arribat l’hora de crear d’una vegada la Hisenda Catalana i d’administrar els diners dels catalans. Ja n’hi ha prou!

Al proper Ple municipal (dimecres 30 d’octubre), l’equip de govern presenta uns impostos que ni pugen ni baixen. I nosaltres ens preguntem: per què a d’altres pobles d’Espanya poden baixar l’IBI? L’equip de govern sempre ens explica que els comptes municipals de la Garriga estan sanejats, que “anem bé”. Doncs nosaltres pensem que mentre els comptes municipals van bé, els comptes dels garriguencs i garriguenques no van tant be, doncs són molts els que passen penes per poder pagar el que és un dels IBIs més alts de Catalunya. No és ara el moment d’ajudar als ciutadans? Pensem que ara, quan les coses no van bé, quan la gent està a l’atur, quan les empreses estan patint per mantenir les portes obertes, quan els avis no arriben a final de mes amb les seves pensions, quan els joves no tenen feina ni diners per estudiar unes carreres cada cop més cares, ARA ÉS EL MOMENT QUE ELS GOVERNANTS AJUDIN ALS CIUTADANS ABAIXANT ELS IMPOSTOS.

És per això que Solidaritat Catalana per la Independència DIU PROU! Espanya ens ofega i els nostres polítics no planten cara i no fan servir les eines que tenen al seu abast per ajudar al poble, doncs és més fàcil donar la culpa “als de Madrid”…

Alcaldessa, sigui valenta i baixi els impostos dels garriguencs i garriguenques fins que arribin temps millors.

Grup local de SI a la Garriga

Article anteriorConcert de Tots Sants amb la Coral l’Aliança
Article següentL’Olímpic empata amb el Campdevànol després d’un partit molt intens
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.