Concert de la Coral Ariadna a Sant Miquel dels Sants, Gràcia

0
Coral Ariadna_01
Fotografia de Jordi Castells

El diumenge 27 d’octubre la Coral Ariadna de la Garriga, juntament amb la Coral Genciana de Gràcia, van oferir un magnífic concert a l’Església de Sant Miquel dels Sants, a la ciutat de Barcelona. El repertori, de gran exigència tècnica i vocal, va entusiasmar al més d’un centenar de persones que s’aplegaren per sentir l’actuació de les dues corals.

Dirigits per Enric Roca i Torndelacreu i acompanyats a l’orgue per Pere Mateu, l’Ariadna i la Genciana van interpretar diverses peces de música sacra contemporània, de compositors dels segles XIX i XX. Entre les obres més aplaudides pel públic, destacaren el cèlebre Agnus Dei de Samuel Barber, el Magnificat d’Arvo Pärt, l’O vos omnes del compositor català Pau Casals, així com la melodia celestial de The Lord Bless You and Keep You, de l’anglès John Rutter.

Un dels moments més especials de l’acte es produí amb l’execució de l’Hymne, peça de Felix Mendelssohn, en la qual la solista Adela Poch interpretà deliciosament la música d’aquesta obra per a solista, orgue i cor.

Després del concert, la Coral Genciana va obsequiar la Coral Ariadna amb un petit piscolabis, que posà punt i final a l’acte coral.

L’Ariadna ja ha començat a preparar el repertori nadalenc i els actes que han de donar el tret de sortida al 40è aniversari de la coral. Ens espera un 2014 ple d’actes per commemorar aquest esdeveniment tan especial, actes dels quals esperem poder-vos informar durant les properes setmanes.

Coral Ariadna

Article anteriorLondres també és sempre una bona idea
Article següentConcert de Tots Sants amb la Coral l’Aliança
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.