Presentació de la FUMH a Caldes de Montbui

0
thumb fumh caldes

Dimarts dia 22, a la Sala Noble de Can Rius de Caldes de Montbui, sota la presidència de l’alcalde Sr. Jordi Solé, va tenir lloc l’acte de presentació de l’acord de col·laboració entre la FUMH i el centre New Horizons, que té com a objectiu portar a Caldes propostes formatives amb acreditació universitària.

Davant de cinquanta persones, la directora de New Horizons, que des d’ara és la responsable de la FUMH al municipi, va explicar les raons d’aquesta aliança, i el director de la FUMH, Santiago Cucurella, va exposar els motius de l’aposta d’aquesta institució per Caldes alhora que explicava les línies de treball que durant aquest curs es duran a terme (idiomes i salut, bàsicament).

Al seu torn, l’alcalde es va comprometre a col·laborar amb aquesta iniciativa, que considera molt beneficiosa per a la població. Les classes de la FUMH al municipi ja han començat aquesta mateixa setmana.

Text: FUMH

Fotografia: Setmanari Montbui

Article anterior300 persones assisteixen a la conferència “El full de ruta”, pronunciada per Carme Forcadell
Article següentRecord a Pau Casals, en el 40è aniversari de la seva mort
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.