300 persones assisteixen a la conferència “El full de ruta”, pronunciada per Carme Forcadell

0
thumb Forcadell 12

Al voltant de tres-centes persones van assistir ahir 22 d’octubre al Teatre El Patronat de la Garriga a la conferència que, amb el títol “El full de ruta”, va impartir Carme Forcadell, presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i que s’engloba dins les que, de forma regular, organitzen conjuntament l’Aula de la Universitat a l’Abast de la Fundació Universitària Martí l’Humà (AUA) i Òmnium Cultural de la Garriga.

 

Forcadell, a peu dret i durant una hora, amb pedagogia, amb un discurs planer i directe, sense floritures i fent apologia d’utilitzar l’intel·lecte i de no caure en les provocacions, va anar desgranant els aspectes més importants del camí seguit fins ara i del que s’ha de fer fins assolir el propòsit de convertir Catalunya en un estat lliure que no exclou ningú.

 “Perquè no és una qüestió de llengua ni només d’identitat, perquè és una qüestió de dignitat, de respecte a tot un poble format per gent que pot ser independentista o no ser-ho, per gent nascuda aquí o lluny d’aquí, per gent que parli el català o que no el parli, perquè tots som catalans encara que hi hagi qui no se’n senti perquè tots patim les conseqüències de seguir pertanyent a Espanya…”, afirmà la presidenta de l’ANC.
Com sempre s’esdevé a les conferències de l’AUA, quan finalitza el parlament dels ponents es va obrir un torn de paraules que va fer que el temps destinat fos insuficient, però encara es van afegir uns minuts que es van omplir d’aplaudiments per la tasca que allunyada de personalisme està fent la Carme Forcadell.

FUMH

Forcadell 17

Article anteriorLa Mitja 2014 comença aquest cap de setmana a la Garriga
Article següentPresentació de la FUMH a Caldes de Montbui
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.