Quan el dret a la vaga es veu amenaçat

0
thumb vaga

És molt trist llegir una carta firmada per l’ institut Vil·la Romana explicant als pares i mares dels alumnes que “El dimecres 23 d’octubre l’activitat al centre serà l’habitual i per tant es passarà llista per dur a terme el control d’assistència que es fa diàriament. S’impartiran les classes amb normalitat. Si el vostre fill/a no assisteix a classe es perdrà les explicacions que porti a terme el professorat.”

 

És trist el missatge que s’envia als estudiants amb aquest comunicat. El dret a vaga és quelcom fonamental per a qualsevol democràcia i necessari per a la lluita estudiantil. Quan l’ institut comunica que serà un dia normal, i que els alumnes que no hi vagin es perdran les explicacions del professorat estan coaccionant als alumnes a assistir al centre.

Però què passa si els alumnes fan vaga? Doncs que estaran formant part del gruix d’estudiants que no es conforma amb el que hi ha, formaran part del grup d’estudiants que no acata ni accepta la llei Wert. Nosaltres no renunciarem a seguir lluitant per acabar amb la LOMQE, i esperem que el professorat tampoc abandoni aquesta lluita, una lluita que també els afecta a ells. 

Les JERC de la Garriga animem a tots als estudiants a no deixar-se coaccionar. A lluitar per als seus drets, i a no fer ni una passa enrere en la lluita per una educació; pública, laica, de qualitat, i en català.

JERC de la Garriga

Article anteriorAquest Nadal, més que mai, comerç local a la Garriga!
Article següentComencem l’#OperacioPatge. Els Reis Mags de l’Orient et necessiten!

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.