La NO independència… és dependència! (3)

0
thumb Per la Dignitat Logo

Insistim en assenyalar i denunciar els greuges comparatius que pateixen els ciutadans de Catalunya, sigui quina sigui la seva afiliació o voluntat política. Els perjudicats som tots el que vivim, treballem i cotitzem a casa nostra.

La Generalitat reclama a Espanya 9.375,700 milions d’euros. És el que va votar per majoria la societat catalana en “el seu” Estatut. Què representaria disposar d’aquesta quantitat? No hi hauria retallades en educació, sanitat, infraestructures, assistència familiar… L’estat ho nega i el PPC, PSC, Ciutadans, hi donen suport. Estan d’acord els seus votants en què Espanya els castigui a ells i a tots els seus veïns? Què fan per evitar-ho els polítics que han rebut els seus vots? A qui defensen, representen, de debò, aquests parlamentaris de PPC, PSC, Ciutadans, ICV? Als seus votants a Catalunya o als ciutadans espanyols a costa de les famílies catalanes?

“Ciutadans? té la seva fundació a Madrid”. És publica que no facilita els seus comptes ni al Parlament català ni a l’espanyol. Curiós!, no? Es finança des de Madrid… i ningú els controla. Si és així… quins interessos defensa? No sembla que sigui el dels seus votants a Catalunya! Quan diuen “millor junts”, a la vista de com tracta Espanya a “tots” els ciutadans de Catalunya, per a qui és millor…? Per als catalans? Els fets no ho demostren! Per als espanyols? Tots ells coincideixen que Espanya “necessita” a Catalunya. A qui defensa Ciutadans…?

Ofec de les finances catalanes. És sabut que alguns mesos, la hisenda espanyola envia diners per a les nòmines, proveïdors, a les 23,30 de l’últim dia del mes. Ara s’anuncia que és possible que no enviï cap quantitat! La Generalitat no tindria recursos per pagar a mestres, metges, funcionaris, bombers… Aquesta mesura castigaria i perjudicaria “tots” els ciutadans de Catalunya. L’estat espanyol, amb el suport del PSC, PPC, Ciutadans… no només ofega a les finances catalanes, sinó a “tots” els contribuents. Inclosos els seus votants! Què opinar d’aquests partits i què opinen d’ells els qui els voten?

El Govern espanyol recorda a Mas que viu del seu finançament. No s’hauria de recordar a aquest govern que Espanya viu del finançament de tots els catalans? A quant ascendeix tot el que aquests han aportat des de fa 35 anys i no han tornat en recursos per a la ciutadania? Saben els catalans el moltíssim que han pagat i que a sobre estan castigats i mal vistos? Estan d’acord els votants de partits oposats a la independència a haver de demanar finançament -amb interès!- perquè l’estat es queda els diners que ells mateixos aporten?

“La independència de Catalunya serà bona per als nostres néts“, va replicar un empresari català quan el pressionaven perquè no recolzés el procés separatista. Saben que serà difícil i dur al principi, però per als seus descendents volen el millor. Els votants de PPC, PSC, Ciutadans, ICV, que volen seguir a Espanya per identitat, per sentiment, evitaran el millor per als seus fills i néts pel record dels seus pares i avis? Saben que en una Catalunya independent poden seguir sent o sentint-se espanyols però millorant les possibilitats de vida dels seus fills i néts?

Davant la situació de menyspreu que pateix, el ciutadà de Catalunya, Per Dignitat… Què ha de fer?

Per la Dignitat – Grup d’Opinió

Article anteriorLa Garriga enceta un projecte per ajudar els emprenedors
Article següentAquest Nadal, més que mai, comerç local a la Garriga!
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.