Aquest Nadal, més que mai, comerç local a la Garriga!

0
thumb FLYER A5 COMERÇ LOCAL 04

A La Garriga Digital.cat no som aliens a les dificultats del dia a dia de les empreses i els negocis de casa nostra. No ho som per molts motius, però principalment perquè també nosaltres, en tant que petita empresa del poble, ho vivim en primera persona.

No obstant això, creiem fermament en la capacitat de tirar endavant de la societat catalana, demostrada al llarg d’una història que massa sovint ha posat a prova la seva resistència, ingeni i capacitat de treball en condicions tant o més dures que les actuals. Sabem que només se superen els entrebancs amb esforç i noves idees, però sobretot amb cooperació i col·laboració, i és per aquest motiu que hem cregut que era el moment de fer pinya amb el comerç local en unes dates tan assenyalades com són les festes nadalenques.

Per tot plegat, us volem presentar la campanya “Aquest Nadal, Comerç Local!” de la Garriga, en la qual editarem una guia comercial que repartirem a totes les bústies del poble (6.200) la darrera setmana de novembre per tal que tots els negocis i establiments puguin accedir al seu principal públic potencial per a fer arribar ofertes, descomptes o promocions per tal d’afavorir el consum al municipi durant la campanya de Nadal.

No pot ser que sortim a comprar fora de la Garriga. No pot ser que marxem a sopar lluny d’aquí quan els nostres veïns necessiten més que mai el nostre suport. No pot ser que no aprofitem tot el que pot oferir el nostre poble. No pot ser que no fem pinya.

La guia que editem des de La Garriga Digital.cat té un clar objectiu: que tothom amb un negoci pugui fer arribar el seu missatge als garriguencs, i és per això que els espais de publicitat amb què financem la iniciativa tenen preus populars, doncs des de tan sols 30 euros pots afegir-t’hi i arribar a totes les llars.

Tot plegat, és clar, amb el suport del nostre diari digital i les xarxes socials, des d’on difondrem la campanya per tal que tingui el major impacte possible.

A hores d’ara, vora un centenar de comerços i empreses ja s’hi ha adherit!

Si tens un negoci i consideres que aquest Nadal hem de sumar esforços per afavorir l’economia local, ajuda’ns a difondre aquest missatge i posa’t en contacte amb nosaltres per afegeix-te a la guia de comerç local de la Garriga! Tens fins el 31 d’octubre per decidir-te.

Tots els detalls de la campanya, en aquest enllaç.

Article anteriorLa NO independència… és dependència! (3)
Article següentQuan el dret a la vaga es veu amenaçat
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.