La Garriga enceta un projecte per ajudar els emprenedors

0
sumant

En col·laboració amb els ajuntaments de Canovelles i les Franqueses, s’inicia el projecte Sumant, una iniciativa de foment de l’emprenedoria consistent en un cicle de xerrades gratuïtes adreçades als que tenen una idea de negoci o que volen començar-hi a treballar, per tal d’acompanyar-los i resoldre dubtes. D’aquesta manera, els serveis de Promoció Econòmica dels tres municipis s’han ajuntat per coordinar un calendari d’activitats de formació enfocat a aquestes persones.

L’inici d’aquestes sessions tindrà lloc els dies 29 i 31 d’octubre a la Garriga, de 9 a 12 h a les instal·lacions de Can Raspall, sota el títol “Treball autònom: informa’t de totes les obligacions i drets que tens”. La segona d’aquestes sessions, titulada  “Aconseguir finançament en temps de crisi”, serà el 12 de novembre a l’Ajuntament de Les Franqueses, de 9 a 13 h; mentre que la tercera i última tindrà lloc a Canovelles el 12 de desembre, de 9 a 14 h, sota el nom “Com posar preu als meus productes o serveis”.

Cal confirmar l’assistència trucant al 93 860 52 94 o enviant un correu electrònic a nblancher@ajlagarriga.cat.

Més informació al web www.lagarriga.cat

Article anteriorEl full de ruta de Carme Forcadell, aquest dimarts a la Garriga
Article següentLa NO independència… és dependència! (3)
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.