La Garriga enceta un projecte per ajudar els emprenedors

0
141

En col·laboració amb els ajuntaments de Canovelles i les Franqueses, s’inicia el projecte Sumant, una iniciativa de foment de l’emprenedoria consistent en un cicle de xerrades gratuïtes adreçades als que tenen una idea de negoci o que volen començar-hi a treballar, per tal d’acompanyar-los i resoldre dubtes. D’aquesta manera, els serveis de Promoció Econòmica dels tres municipis s’han ajuntat per coordinar un calendari d’activitats de formació enfocat a aquestes persones.

L’inici d’aquestes sessions tindrà lloc els dies 29 i 31 d’octubre a la Garriga, de 9 a 12 h a les instal·lacions de Can Raspall, sota el títol “Treball autònom: informa’t de totes les obligacions i drets que tens”. La segona d’aquestes sessions, titulada  “Aconseguir finançament en temps de crisi”, serà el 12 de novembre a l’Ajuntament de Les Franqueses, de 9 a 13 h; mentre que la tercera i última tindrà lloc a Canovelles el 12 de desembre, de 9 a 14 h, sota el nom “Com posar preu als meus productes o serveis”.

Cal confirmar l’assistència trucant al 93 860 52 94 o enviant un correu electrònic a nblancher@ajlagarriga.cat.

Més informació al web www.lagarriga.cat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.