El full de ruta de Carme Forcadell, aquest dimarts a la Garriga

0
Forcadell 01

Aquest dimarts dia 22 d’octubre, co organitzat per Òmnium Cultural i la Fundació Universitària Martí l’Humà, dins el marc del cicle de conferències de l’Aula de la Universitat a l’Abast, Carme Forcadell pronunciarà la conferència “El full de ruta” en un acte d’entrada lliure. Serà a les 18:30 h, al Teatre El Patronat de la Garriga.

Forcadell és la cara visible i més mediàtica de l’Assemblea Nacional Catalana, organització popular que està sacsejant la vida política del país i que ha estat la impulsora de les dues manifestacions més grans de la nostra història: l’11 de setembre de 2012, amb més d’un milió i mig de catalans a Barcelona reclamant la independència, i l’11 de setembre d’enguany, amb una cadena humana de més de 400 quilòmetres que va aconseguir aplegar gairebé dos milions d’independentistes de punta a punta del Principat. Sens dubte, una demostració de força que està canviant el rumb de la història de Catalunya.

L’ANC de la Garriga ha fet del poble un dels que més clarament s’ha mobilitzat i implicat en aquestes manifestacions, doncs la seva sectorial és una de les més actives de la comarca i del país, capaç d’omplir 11 autocars plens a vessar fins a Figueres i les Terres de l’Ebre, vendre 700 samarretes pròpies amb motiu d’aquest darrer 11 de setembre, o d’engalanar amb l’estelada més gran del món a la façana de l’Ajuntament. Tot plegat, és clar, amb la col·laboració i el suport d’Òmnium Cultural i els partits polítics garriguencs, amb majoria folgada sobiranista, i d’una societat civil més conscienciada que mai en la lluita per la plena llibertat nacional.

Article anteriorLa JSC asseguren que CiU i ERC divideixen la societat al seu consell nacional de la Garriga
Article següentLa Garriga enceta un projecte per ajudar els emprenedors
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.