S’ajorna la construcció de la plataforma única entre els carrers Banys i Calàbria

0
123

Segons informa Ràdio Silenci, a resultes del deute de 600 MEUR que té la Generalitat de Catalunya amb les administracions locals a conseqüència de l’impagament dels 1.600 MEUR restants corresponents al Fons de Liquiditat Autonòmica (FLA) per part govern Central, la construcció de la plataforma única entre els carrers Banys i Calàbria s’ajornarà fins l’any vinent.

En declaracions a Ràdio Silenci, l’alcaldessa de la Garriga, Meritxell Budó, ha afirmat que l’Ajuntament no iniciarà unes obres sense tenir el finançament garantit, i ha assenyalat el govern de l’Estat espanyol perquè “novament pren una mesura d’ofec econòmic contra la Generalitat de Catalunya i el poble en general”.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.