L’acord de mínims entre el comitè d’empresa de la SATI i els nous propietaris no evita l’acomiadament de 162 treballadors

0
127

Ahir dimecres va acabar el termini per arribar a un acord entre les dues empreses compradores de la fàbrica tèxtil i el comitè d’empresa, els quals l’han signat després de tres setmanes de negociacions sense estar-ne satisfets al 100%.

En declaracions a VOTV, Carmelo Rodríguez, membre del comitè d’empresa de la SATI, afirmava que han arribat a un acord al considerar que “no es podia pressionar més”, ja que els treballadors estaven el “límit”, psicològicament parlant.

Havent arribat a aquest acord de mínims i, per tant, acabat el procés, 162 persones seran acomiadades cobrant vint dies per any treballat i una compensació econòmica en concepte dels dies d’atur gastats durant el període dels successius EROs, i 92 treballadors podran mantenir la seva feina.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.