L’acord de mínims entre el comitè d’empresa de la SATI i els nous propietaris no evita l’acomiadament de 162 treballadors

0
thumb sati 3

Ahir dimecres va acabar el termini per arribar a un acord entre les dues empreses compradores de la fàbrica tèxtil i el comitè d’empresa, els quals l’han signat després de tres setmanes de negociacions sense estar-ne satisfets al 100%.

En declaracions a VOTV, Carmelo Rodríguez, membre del comitè d’empresa de la SATI, afirmava que han arribat a un acord al considerar que “no es podia pressionar més”, ja que els treballadors estaven el “límit”, psicològicament parlant.

Havent arribat a aquest acord de mínims i, per tant, acabat el procés, 162 persones seran acomiadades cobrant vint dies per any treballat i una compensació econòmica en concepte dels dies d’atur gastats durant el període dels successius EROs, i 92 treballadors podran mantenir la seva feina.

 

Article anteriorUna altra manera d’entendre Halloween
Article següentS’ajorna la construcció de la plataforma única entre els carrers Banys i Calàbria
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.